Op maandag 2e Paasdag begonnen om ongeveer 11.15 uur de eerste paasbrunchers binnen te komen. Met een opkomst van 31 mensen waren we erg blij en we willen jullie bedanken dat je er met z’n allen waren. Jammer dat door ziekte Corrie Klemment niet aanwezig kon zijn.

Kijk eens naar onze fotos

paasbrunch

Om 12.30 uur was iedereen binnen en konden we beginnen met een heerlijke Paasbrunch. Er was van allerlei lekkers waar iedereen zich tegoed aan kon doen. Soep, salades, broodje en eieren en nog ander lekkers. Er werd door iedereen goed van gegeten.

Tijdens de brunch was er even tijd om een jubilaris in het zonnetje te zetten en dit was Karel van Wijk die dit jaar 10 jaar lid is van onze vereniging.

Om 13.15 uur was iedereen verzadigd en konden we met de Paasmêlee beginnen. Jan Temmink had een indeling voor alle deelnemers gemaakt en we konden gaan boulen.

Het weer was niet zo lekker als zondag 1e Paasdag, maar het was droog en fris. Maar dat namen we op de koop toe en er werden 3 partijen gespeeld.

Nadat iedereen was uitgespeeld, was het tijd om de winnaars bekend te maken. De 3e plaats was voor Harry Homrighausen. De 2e plaats voor Mini Nijmeijer en de 1e plaats voor Freddy Langkamp.

Ook was er een aardigheidje voor de jongste deelnemers Lucas Langkamp en Jim Busch ( de kleinzoon van Bennie Notenboom) Na afloop kreeg iedereen nog een leuk presentje mee naar huis.

Wij van de activiteeitencommisie hopen dat we volgend jaar weer op jullie kunnen rekenen want wij vonden het super dat jullie er allemaal waren

De Activiteitencommisie