Afdrukken

Franse dag l'equipe enschede

Op 10 augustus was het dan zo ver. Na veel voor bereidende werkzaamheden van de activiteitencommissie en met medewerking van de weergoden kon de Franse dag beginnen.

Franse dag 015


Na een stichtelijk welkomstwoord van de voorzitter, namens de activiteitencommissie, werd er begonnen met het opdienen van de Franse uiensoep waarna de aanwezige leden zich in het clubgebouw te goed konden doen aan een uitgebreide tafel met de diverse hapjes.

Op de uitnodiging was vermeld dat er gehoopt werd dat iedereen een Franse lekkernij zou meenemen en daar heeft iedereen tot tevredenheid van Act. Commissie gehoor aan gegeven.
Onder het genot van een drankje werden de hapjes spoedig weg gespoeld, waarna er kon beginnen aan een klein onderling toernooi. Er werden 3 partijtjes gespeeld.
Tijdens dit toernooi werd door de voorzitter sardientjes gebakken die gretig aftrek vonden na de eerste ronde. Ondanks dat de opgezette tent boven de bak plaats bijna het luchtruim koos door een plotseling opkomende wind ging het feest tot in de vroege avond verder ongestoord verder.

De activiteitencommissie

De activiteitencommissie heeft dan ook een grote pluim verdiend voor het vlekkeloos laten verlopen van deze dag.