Borengolf Seizoen

Zondag 5 oktober stonden er op de parkeerplaats van L’Equipe rijen auto’s van leden die zich hadden aangemeld voor de activiteitendag. De bedoeling was om samen naar Captain Jack in Buurse te rijden en daar een spelletje boerengolf te spelen. Het was dan ook jammer dat de regen er voor zorgde dat het niet door ging.

boerengolf

Activiteitencommissie

Niet getreurd onze activiteitencommissie is net zo flexibel als een tuinslang en zeer  vindingrijk dus we gingen met z’n allen de kantine in om allereerst te genieten van een kop koffie. Waarna snel over werd gegaan op een biertje of wijn om de tegenslag weg te spoelen.
Daarna kwamen de spelletjes op tafel en iedereen had wel iets waar hij of zij zich met vermaken kon. Er werd Mens erger je Niet gespeeld en ook kwamen de sjoelbakken tevoorschijn. Aan een andere tafel werd rummikub gespeeld en er was zelfs iemand die zich vermaakte met bellen blazen.
Tegen het einde van de dag werden de aanwezigen getrakteerd op een Chinese maaltijd. Daar werd door iedereen zeer van genoten en het was dan ook zeer rustig op eens in de kantine. Na de maaltijd werd er nog na gepraat en gedronken en iedereen ging tevreden naar huis.

Een goed Verslag

De activiteitencommissie wordt dan ook bedankt voor de leuke middag. Jammer dat het boerengolf niet door ging maar wat in het vat zit verzuurt niet.