Euregiotoernooi 2016

12-juni bleek een schot in de roos voor het houden van een toernooi. Het was schitterend weer en alle deelnemers waren het hier duidelijk over eens.

euregiotoernooi 2016

 

L’Equipe was met 2 teams vertegenwoordigd

Uit Hengelo was een team van de Zoaltboulers en uit Almelo een team van de Toss/ Le Biberon. Uit Duitsland kwamen de teams uit Bentheim, Schuttorf. Steinfurt, Georgmarienhutte, Gildehaus totaal 18 teams.  Vanaf 09.45 uur druppelden de teams binnen en toen moest er natuurlijk direct koffie gedronken en een broodje gegeten worden. De mensen achter de bar hadden dit al voorzien en de broodjes lagen hapklaar klaar. Nadat alle teams binnen waren ging de wedstrijdleiding aan de slag om het toernooi zo snel mogelijk te laten beginnen. Er moesten wedstrijdkaarten e.d. worden geprint en dit liep nu niet direct van een leien dakje. De printer had er geen zin in. Alle deelnemers werden uitgenodigd om voor het scherm te verschijnen om te zien welke baan en tegen wie ze spelen moesten. Gelukkig was de medewerking geweldig en tegen 10.30 uur liepen de banen vol. Zo werd het dus bij iedere ronde gedaan en alles verliep vlekkeloos.. Ook met dank aan de deelnemers natuurlijk. Nadat na 4 ronden de stof van de gortdroge banen was op getrokken bleek dat er voor de 1e en 2e plaats een barrage gespeeld moest worden tussen de teams uit Burgsteinfort en Schuttorf/SV Bentheim.

Uitslag Euregiotoernooi 2016

1    Andrea Talstra / Leon Burgers – BSB Burgsteinfort.4 - + 27  
2    Gabi Lehmann / Gerard Gerner – FC Schuttorf/SV Bentheim. 4 - + 27.
3    Matias Entrup / Stefan Entrup – BSB Steinfurt 3- + 14

Er werd nog even na gezeten na de prijsuitreiking, maar tijden de barrage begon het al  donker te worden. En net toen iedere veilig in de auto en weer onderweg naar huis was gingen de regensluizen boven los.  Gezien de gehoorde reacties bleek dat iedereen het Bar Gezellig hadden gevonden.

Daar doe je het als organisatie tenslotte voor. Volgende toernooi is het Nazomertoernooi op 18 september2016