Afdrukken

Wat zullen ze een spijt hebben gehad

Wie ik bedoel? Nou die teams die niet hebben deelgenomen aan het Krentenweggetoernooi van L'Equipe in Enschede. 26 Teams uit alle windstreken kwamen naar de Geessinkweg om een geweldig geslaagd toernooi te spelen. Nadat alle teams aanwezig waren sprak de wedstrijdleider een welkomst woord en deelde daarna de wedstrijdkaarten uit en de pret kon beginnen.

 

krenteweggetoernooi 2016

 

Wat ik nog niet vermeld heb was het weer

Hoe verder in de morgen hoe mooier het werd. Hier werd dan ook ruimschoots van genoten tussen de bedrijven door. Veel mannelijke deelnemers waren aan de bar te vinden. Maar dat kwam niet door het dortige mooie weer ( goed excuus natuurlijk) maar door onze nieuwe barmedewerkster Belinda. In de pauze na 2 wedstrijden werd er genoten van soep, gehaktballen, patat,enz. In de verschillende pauzes werd er door de bondsverenigingen even tussen door vergaderd waarom de toernooien slecht werden bezocht. Het resultaat was dat we toch eens meer elkaars toernooien moesten bezoeken.

Tegen 16.00 uur waren alle wedstrijden gespeeld. Toen kwam voor velen als verassing, maar voor de vaste bezoekers een bekend verschijnsel bij L'Equipe. Namelijk het eierenschieten. 3x gooien voor een euro. Er waren flessen wijn te verdienen als het ei compleet kapot was geschoten. En daar werd fanatiek om gestreden. Iedereen wilde de beste zijn.

Na afloop was de prijsuitreiking

1. Cobi en Johan Pape (de Toss). 2. Gerrit Koetsen en Gerrit Meijer ( de Toss). 3. Corrie Klement en Janco Post ( L'Equipe/Zoalboelers.)

Alle winnaars kregen aantrekkelijke geldprijzen aangeboden.
De troostprijs 2 flessen wijn werden gewonnen door Many en Henk Stout JBV Borne

 

Uitslagenlijst 2016